Drama · Fangirling · Yelling Out

Tomorrow Cantabile

Yaps, its the koren version of our forever favorite golden pair; Nodame Cantabile. Despite of many malicious comment toward the drama, I find it is exciting to be watched.

Joo won, most of his dramas are the serious one and only in 1 film that I saw him playing a comedic role; Steal My Heart. I really like him while conducting in the drawa, tbh he looks very hawt on that time ♥♥

Shim eun kyung, she has played comedic role before, like in Miss Granny and she got Daesang for that role. I see Nodame in Shime Eun Kyung and hearing that she`s crying on the drama set because she had no idea how should she
portrayed Nodame, makes me really want to appreciate her by keep watching the drama. I have no idea why some netizens turn their backs against her and said that SEK doesn`t fit the role of Nodame.

I hope the drama will do well through the upcoming episodes and get a high rating 🙂

Advertisements
Dedek's Life · Drama · Fangirling · Yelling Out

Itazura na Kiss – Love in Okinawa (SP)

BtNMq1ACUAA2GHG

Hahaiii 🙂

Akhirnya kesampean juga nonton Itakiss – Love in Okinawa ini, hurraayyy !!! Setelah donlotan pertama gagal ngga tau kenapa trus mesti ngulang download sekali lagi padahal yang pertama udah 99% ㅡㅡ Over all, SP-nya ini bikin nagih ㅜㅜ Tapi mesti nunggu sampe 24 November buat nonton yang regularnya /sulk/ ㅠㅠ Bagi yang pengen nonton bisa streaming di Viki

Here is the trailer for Itazura na Kiss – Love in Tokyo 2

Jadi mesti nunggu 2 bulan lagi buat spazzing itakiss kayak dulu, ngga apa-apa deh, berhubung sekarang lagi sibuk praktek ngajar dan bener-bener nyita waktu. Jaa nee ~

College · Dedek's Life · Drama · Fangirling · Yelling Out

Yeeeeaaaaiiiiii ~

tumblr_mc79y7mphH1rj1hsio1_500_large

Alhamdulillah 🙂

Perjuangan di semester 5 terbayar sudah :). Semester 5 yang jadi saksi bisu (tsaaah), perjuangan gue bareng temen-temen. Semester yang emang bener-bener bikin kehidupan kuliah jadi serasa ‘nyata’. Semester yang bikin gila emang hikhik. Salah satu hikmah penting yang bisa gue dapet di semester ini adalah terjalinnya hubungan yang erat antara gue dengan para abang-abang photocopy disekitaran kampus, terutama yang di depan gerbang lol

Well, nilai barusan nongol di portal dan anak-anak udah pada grasak rusuk ngomongin IP. Gue gemeteran mau buka portal, padahal rencananya ngga bakal liat nilai, beneran. Tapi, apa daya, rasa penasaran lebih besar daripada rasa takut ㅡㅡ . Ketika dibuka (dengan gaya tutup mata pake telapak tangan), Alhamdulillah hasilnya bagus 🙂 giphyjnjAda nilai yang ekspektasinya rendah, jadi tinggi dan begitu sebaliknya. Pokoknya syukur banget, gue kira IP-nya bakal jatoh, eh ternyata masih merangkak naik. Sekali lagi, ALHAMDULILLAH :). Berhubung baru semester ini system (+) dan (-) diterapkan di kampus, jadinya serasa aneh ngeliat itu dua tanda mewarnai nilai semester ini hihihi. Terimakasih dosen-dosen yang ketje semuanya :*

Habis soal urusan kuliah, hidup gue dipenuhi dengan drama, drama, drama. Semacam kembali ke kebiasaan lama. Senin-selasa ada goguma sama Sing-sing, Rabu-Kamis ada Do Menijeo sama Song Yi 언니, dan mungkin Jum’at-Sabtu bakal nonton Emergency Couple, yang ada Jihyo sama Jinhyuk. Semuanya Rom-Com ! I Love Rom-Com J Rom-Com ngga bikin otak mumet, yang bikin mumetnya itu nungguin episode selanjutnya di minggu depan :). Tengkyuu buat IDWS yang jadi tempat pelarian paling TOP di saat liburan ini. Gue ngga liburan ke mana-mana soalnya ㅠㅠ

Goguma & Sing - Sing
Goguma & Sing – Sing
man-from-the-stars-episode-7
Do Menijeo & Song Yi 언니

MARI BERJUANG DI SEMESTER ENAM (SEMINGGU LAGI :() !!!!

Drama · Fangirling · Yelling Out

(Tribute Post) Itazura Na Kiss Love in Tokyo

Yes, here it comes my tribute post for our lovable irie kun drama, Itazura na Kiss – Love in Tokyo 캬캬캬 ~

tumblr_mq7kq3Z83h1r257xto2_500

I really did not expect it at the first time that I will really hook up with this new japanese version, this is the best one for their before-marriage story I guess, because till now I still think that They Kiss Again is the best one when it comes to their after-marriage story, do not know it will change or not if there is a season 2 for InKLIT hihihi 🙂 ( I will feel really HAPPY when they make the season 2 comes true ㅠㅠ )

I knew that there will be a new version of our favorite shoujo manga when someone in my twitter tweeted about it, and then I searched, the casts that would play our lovable and cheerful, Aihara Kotoko and our handsome but meanie, Irie Naoki. I do not expect that Furukawa Yuki will successfully ruin my bias list, he is too handsome to be dodged away, he is just too kakkoii ><

My forever favorite episodes will be episode 16 and episode 10, yah, you know why I choose that two episodes ㅋㅋㅋㅋ. Irie – kun’s feeling can be seen clearly from these two episodes, his affection toward Kotoko, I really love it. And my least favorite episode, episode 15 ofc ㅡㅡ really, when I watched this episode, I wanna punch Irie-kun on his face, he is being too mean ㅜㅜ

Well, I cannot write all the words in my mind to describe the sweetness of this drama, so I will just spazz you with some must-to-be-seen pics from Itakiss – Love in Tokyo EP 16  🙂

yes yes yes, our favorite favorite towel scene ><
yes yes yes, our favorite favorite towel scene ><
our beautiful bride :))
our beautiful bride :))
tumblr_mq96gyqMU41qfakbgo1_r2_500
Irie-kun, you let your mouth hanging wide open for awhile lol

tumblr_mqas0yUIoR1qfakbgo7_r1_250

“The probability of getting hit by a shooting star is a ten-billionth, meeting you was more of a miracle than that.”
“The probability of getting hit by a shooting star is a ten-billionth, meeting you was more of a miracle than that.”

tumblr_mq7kq3Z83h1r257xto2_500

969039_628219817189245_130103580_n

I will be very regretful if I do not keep in track with this drama from the very first time hahaha, because the sensation when you should wait for a week to watch the next episode somehow feels really exciting hahaha, but also tiring at the same time ㅜㅜ. And now after the last episode aired last week, what should I do to make my Friday night becomes wonderful like the past Friday nights ? ㅜㅜ