College · Dedek's Life · Drama · Fangirling · Yelling Out

Yeeeeaaaaiiiiii ~

tumblr_mc79y7mphH1rj1hsio1_500_large

Alhamdulillah ๐Ÿ™‚

Perjuangan di semester 5 terbayar sudah :). Semester 5 yang jadi saksi bisu (tsaaah), perjuangan gue bareng temen-temen. Semester yang emang bener-bener bikin kehidupan kuliah jadi serasa โ€˜nyataโ€™. Semester yang bikin gila emang hikhik. Salah satu hikmah penting yang bisa gue dapet di semester ini adalah terjalinnya hubungan yang erat antara gue dengan para abang-abang photocopy disekitaran kampus, terutama yang di depan gerbang lol

Well, nilai barusan nongol di portal dan anak-anak udah pada grasak rusuk ngomongin IP. Gue gemeteran mau buka portal, padahal rencananya ngga bakal liat nilai, beneran. Tapi, apa daya, rasa penasaran lebih besar daripada rasa takut ใ…กใ…ก . Ketika dibuka (dengan gaya tutup mata pake telapak tangan), Alhamdulillah hasilnya bagus ๐Ÿ™‚ giphyjnjAda nilai yang ekspektasinya rendah, jadi tinggi dan begitu sebaliknya. Pokoknya syukur banget, gue kira IP-nya bakal jatoh, eh ternyata masih merangkak naik. Sekali lagi, ALHAMDULILLAH :). Berhubung baru semester ini system (+) dan (-) diterapkan di kampus, jadinya serasa aneh ngeliat itu dua tanda mewarnai nilai semester ini hihihi. Terimakasih dosen-dosen yang ketje semuanya :*

Habis soal urusan kuliah, hidup gue dipenuhi dengan drama, drama, drama. Semacam kembali ke kebiasaan lama. Senin-selasa ada goguma sama Sing-sing, Rabu-Kamis ada Do Menijeo sama Song Yi ์–ธ๋‹ˆ, dan mungkin Jumโ€™at-Sabtu bakal nonton Emergency Couple, yang ada Jihyo sama Jinhyuk. Semuanya Rom-Com ! I Love Rom-Com J Rom-Com ngga bikin otak mumet, yang bikin mumetnya itu nungguin episode selanjutnya di minggu depan :). Tengkyuu buat IDWS yang jadi tempat pelarian paling TOP di saat liburan ini. Gue ngga liburan ke mana-mana soalnya ใ… ใ… 

Goguma & Sing - Sing
Goguma & Sing – Sing
man-from-the-stars-episode-7
Do Menijeo & Song Yi ์–ธ๋‹ˆ

MARI BERJUANG DI SEMESTER ENAM (SEMINGGU LAGI :() !!!!

Advertisements
Drama · Fangirling · Yelling Out

(Tribute Post) Itazura Na Kiss Love in Tokyo

Yes, here it comes my tribute post for our lovable irie kun drama, Itazura na Kiss – Love in Tokyo ์บฌ์บฌ์บฌ ~

tumblr_mq7kq3Z83h1r257xto2_500

I really did not expect it at the first time that I will really hook up with this new japanese version, this is the best one for their before-marriage story I guess, because till now I still think that They Kiss Again is the best one when it comes to their after-marriage story, do not know it will change or not if there is a season 2 for InKLIT hihihi ๐Ÿ™‚ ( I will feel really HAPPY when they make the season 2 comes true ใ… ใ…  )

I knew that there will be a new version of our favorite shoujo manga when someone in my twitter tweeted about it, and then I searched, the casts that would play our lovable and cheerful, Aihara Kotoko and our handsome but meanie, Irie Naoki. I do not expect that Furukawa Yuki will successfully ruin my bias list, he is too handsome to be dodged away, he is just too kakkoii ><

My forever favorite episodes will be episode 16 and episode 10, yah, you know why I choose that two episodes ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹. Irie – kunโ€™s feeling can be seen clearly from these two episodes, his affection toward Kotoko, I really love it. And my least favorite episode, episode 15 ofc ใ…กใ…ก really, when I watched this episode, I wanna punch Irie-kun on his face, he is being too mean ใ…œใ…œ

Well, I cannot write all the words in my mind to describe the sweetness of this drama, so I will just spazz you with some must-to-be-seen pics from Itakiss โ€“ Love in Tokyo EP 16ย  ๐Ÿ™‚

yes yes yes, our favorite favorite towel scene ><
yes yes yes, our favorite favorite towel scene ><
our beautiful bride :))
our beautiful bride :))
tumblr_mq96gyqMU41qfakbgo1_r2_500
Irie-kun, you let your mouth hanging wide open for awhile lol

tumblr_mqas0yUIoR1qfakbgo7_r1_250

โ€œThe probability of getting hit by a shooting star is a ten-billionth, meeting you was more of a miracle than that.โ€
โ€œThe probability of getting hit by a shooting star is a ten-billionth, meeting you was more of a miracle than that.โ€

tumblr_mq7kq3Z83h1r257xto2_500

969039_628219817189245_130103580_n

I will be very regretful if I do not keep in track with this drama from the very first time hahaha, because the sensation when you should wait for a week to watch the next episode somehow feels really exciting hahaha, but also tiring at the same time ใ…œใ…œ. And now after the last episode aired last week, what should I do to make my Friday night becomes wonderful like the past Friday nights ? ใ…œใ…œ

Drama · Fangirling · Yelling Out

Final Episode of Itazura na Kiss – Love in Tokyo (Episode 16)

So, the staff really put rain kissu and the wedding in one episode, this episode really makes me becoming like ์บฌ์บฌ์บฌ์บฌ >///<

Since dramafever does not allow us who live outside of US to watch over there (its annoying, really ใ…กใ…ก) and thing like change the IP address only makes the connection becomes suck and the video streaming lags like hell; I decided to watch it from gooddrama (they uploaded it at 4 in the morning)

TOOOOO MANY DOKI-DOKI SCENES IF I CAN SAY IT LIKE THAT HAHAHA; HUG AND KISSU LOL

It is very similar with the manga; the rain kissu and ofc, the wedding. All of the lines are similar.

This is our handsome groom, Irie Naoki ใ… ใ… 

์บฌ ~
์บฌ ~

and this . . .

okay, maybe this isn't so clear ใ…œใ…œ
okay, maybe this isn’t so clear ใ…œใ…œ

Oh my, I keep looking at his wedding band >< our handsome groom and his beautiful wife, Kotoko Irie ใ… ใ… 

All that I can say right now is friday midnight won’t be the same without itakiss ใ… ใ… 

“The probability of getting hit by a shooting star is a ten-billionth, meeting you is more of a miracle than that.” – Irie Naoki /sobs/ ใ… ใ…