Yayy, Its (Itakiss) on September !

Itazura na Kiss 2 – Love in Okinawa will be broadcasted the special episode on 12th September through Fuji TV (Kanto Local Area). It will be aired at 27.20 PM (I don’t know whether it’s Japan time or not, seriously 3 AM in the morning ?) ㅡㅡ and it will last for about an hour. This special episode will reveal the lovable couple’s honeymoon in Okinawa >////<.

Ah, akhirnya ~ Setelah mungkin setaunan nunggu, jadwal tayang drama ini keluar juga. After marriage story-nya sangat patut untuk ditunggu karena di dalamnya Irie Naoki bakal jadi lebih ‘manusiawi’ dibanding dia sebelum nikah. Apalagi saingannya dalam urusan percintaan (Keita) bakal muncul juga di after marriage story ini. Pasangan Kinchan –Christine – juga bakal muncul hihihihi. Jadwal yang dikasih tau sejauh ini cuma untuk yang episode special, episode setelahnya belum tau apa bakal tayang sesudahnya atau bakalan dikasih jadwal baru, yang penting sih kita ngga ‘ngeraba-raba’ lagi kapan tayangnya drama ini ㅎㅎㅎ
Ini preview yang dirilis di laman official youtube-nya Itakiss

Btw, di previewnya pas pengenalan tokoh, Aihara Kotoko udah diganti jadi Irie Kotoko hohoho. Soundtrack yang kedengaran di preview itu opening soundtrack baru buat season 2 ini, yang nyanyiin Cyntia, band cewek Jepang, judulnya Kiss, Kiss, Kiss. Judul ending song-nya White Stock, dinyanyiin sama band yang sama.

Dan ini beberapa pics-nya

news_xlarge_itakiss05

news_xlarge_itakiss02

img_02_4

img_02_3

img_02_1

img_01_right

img_01_left

BtNMq1ACUAA2GHG

Berhubung syuting udah kelar, jadi pas tanggal 17 kalo ngga salah, DVD-nya juga bakal dirilis. Yang punya duit beli, yang ngga punya nonton di tipi aja ㅋㅋㅋ
Yayy, can I just skip August and then pass into September ?

Itazura na Kiss 2 Love in Tokyo – New Casts Revealed

10366190_709479379095518_3805139305105314203_n

984066_709479389095517_7119794325677501196_n

The white coat ><

Takeuchi Toshi as Funatsu Seiichi

Nakai Noemi as Christine Robbins (Finally, Kinchan, your lover appears :))

Horii Arata as Kamogari Keita (This guy will make Irie gets jealous, can’t wait !)

Ito Risako as Tomoko Ogura

Suzuki Mirai as Motoki Kikyo

Kawakami Julia as Shinagawan Marina

Since the casts have been revealed, I think we are getting closer to the broadcasting day. Hopefully, this May 🙂

Yeeeeaaaaiiiiii ~

tumblr_mc79y7mphH1rj1hsio1_500_large

Alhamdulillah 🙂

Perjuangan di semester 5 terbayar sudah :). Semester 5 yang jadi saksi bisu (tsaaah), perjuangan gue bareng temen-temen. Semester yang emang bener-bener bikin kehidupan kuliah jadi serasa ‘nyata’. Semester yang bikin gila emang hikhik. Salah satu hikmah penting yang bisa gue dapet di semester ini adalah terjalinnya hubungan yang erat antara gue dengan para abang-abang photocopy disekitaran kampus, terutama yang di depan gerbang lol

Well, nilai barusan nongol di portal dan anak-anak udah pada grasak rusuk ngomongin IP. Gue gemeteran mau buka portal, padahal rencananya ngga bakal liat nilai, beneran. Tapi, apa daya, rasa penasaran lebih besar daripada rasa takut ㅡㅡ . Ketika dibuka (dengan gaya tutup mata pake telapak tangan), Alhamdulillah hasilnya bagus 🙂 giphyjnjAda nilai yang ekspektasinya rendah, jadi tinggi dan begitu sebaliknya. Pokoknya syukur banget, gue kira IP-nya bakal jatoh, eh ternyata masih merangkak naik. Sekali lagi, ALHAMDULILLAH :). Berhubung baru semester ini system (+) dan (-) diterapkan di kampus, jadinya serasa aneh ngeliat itu dua tanda mewarnai nilai semester ini hihihi. Terimakasih dosen-dosen yang ketje semuanya :*

Habis soal urusan kuliah, hidup gue dipenuhi dengan drama, drama, drama. Semacam kembali ke kebiasaan lama. Senin-selasa ada goguma sama Sing-sing, Rabu-Kamis ada Do Menijeo sama Song Yi 언니, dan mungkin Jum’at-Sabtu bakal nonton Emergency Couple, yang ada Jihyo sama Jinhyuk. Semuanya Rom-Com ! I Love Rom-Com J Rom-Com ngga bikin otak mumet, yang bikin mumetnya itu nungguin episode selanjutnya di minggu depan :). Tengkyuu buat IDWS yang jadi tempat pelarian paling TOP di saat liburan ini. Gue ngga liburan ke mana-mana soalnya ㅠㅠ

Goguma & Sing - Sing

Goguma & Sing – Sing

man-from-the-stars-episode-7

Do Menijeo & Song Yi 언니

MARI BERJUANG DI SEMESTER ENAM (SEMINGGU LAGI :() !!!!

bee doo bee doo bee doo ~

It’s me again 🙂 ㅋㅋㅋ

First, I wanna say Happy (belated) Eid-Mubarak for all my moeslem family all around the world, hihihi.

Happy Eid-Mubarak :)

Happy Eid-Mubarak 🙂

Second, I wanna say Happy (belated) birthday for me ㅋㅋㅋ

birthday_cake_tags_02

cake-cute-happy-birthday-heart-sweet-Favim.com-97494

I hardly found any internet connection in my hometown during Ramadhan and Lebaran days, so here I am now, posting the first post in my birth-month, August. Being a 19 years old girl on 1st August makes me think more toward my future, there are still maaaaaaany dreams that haven’t been reached yet, so I wish I’ll have many big and meaningful steps ahead, amiin.

My holy-holiday will be ended in a short time since college will be starting again on Monday. I spent most of my holy-days by, you know, fangirling over those handsome brats (●´∀`●). College means meeting with those lazy and crazy bunches of brat again lol but then, I will miss my procrastinating time for sure /byebye/ ㅠㅠI wish I’ll be more productive this semester, my goal to translate as many as articles and documents is getting left behind ㅠㅠI need to enrich my vocabulary box ㅠㅠ I need to fix many grammatical errors ㅠㅠ I need to do many things ㅠㅠ

So bye for now, another wishes, let me become a productive writer from today onward…

salam from the blueeess hihihi ヾ(@^▽^@)ノ

dedek - fatya - ipiit :))

dedek – fatya – ipiit :))

Final Episode of Itazura na Kiss – Love in Tokyo (Episode 16)

So, the staff really put rain kissu and the wedding in one episode, this episode really makes me becoming like 캬캬캬캬 >///<

Since dramafever does not allow us who live outside of US to watch over there (its annoying, really ㅡㅡ) and thing like change the IP address only makes the connection becomes suck and the video streaming lags like hell; I decided to watch it from gooddrama (they uploaded it at 4 in the morning)

TOOOOO MANY DOKI-DOKI SCENES IF I CAN SAY IT LIKE THAT HAHAHA; HUG AND KISSU LOL

It is very similar with the manga; the rain kissu and ofc, the wedding. All of the lines are similar.

This is our handsome groom, Irie Naoki ㅠㅠ

캬 ~

캬 ~

and this . . .

okay, maybe this isn't so clear ㅜㅜ

okay, maybe this isn’t so clear ㅜㅜ

Oh my, I keep looking at his wedding band >< our handsome groom and his beautiful wife, Kotoko Irie ㅠㅠ

All that I can say right now is friday midnight won’t be the same without itakiss ㅠㅠ

“The probability of getting hit by a shooting star is a ten-billionth, meeting you is more of a miracle than that.” – Irie Naoki /sobs/ ㅠㅠ